GINOP-1.2.2-16-2017-00184

Pályázat- Záró Összefoglaló
GINOP-1.2.2-16-2017-00184

Cégünk 2017-ben 12,53 millió Ft. támogatásban részesült a Széchenyi 2020 program keretében. A 25 055 730 Ft. összköltségű projekt keretében kapacitásbővítést, eszközbeszerzést hajtottunk végre, melyhez 50 % vissza nem térítendő támogatást kaptunk.
Az elmúlt évek során megnövekedett a rendelés állományunk, amit a meglévő kapacitással már nem tudtunk teljesíteni, szükséges volt további gépbeszerzés a munkák ellátása, új megrendelések vállalása, ezáltal árbevételünk növelése érdekében. A célunk volt továbbá a folyamatos technológiai fejlődés is. Jelen fejlesztést tehát ez indokolta.
A projekt keretein belül egy Fanuc Robocut Alpha C400iA típusú huzalszikra forgácsológép került beszerzésre. A projekt minden eleme terv szerint megvalósult, abban változtatás nem történt. A projektet 2017.02.09-én zártuk.
A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához. A vállalkozásunk elsődleges célja a technológiai fejlesztés és a versenyképesség javítása mellett, az erőforrások hatékony hasznosítása.
A beruházás a versenyképesség javítását, árbevétel növekedést, az eredményes gazdálkodást szolgálja, valamint a projekt hozzájárul a munkahelyek megtartásához. A választott gép korszerű technológiát képvisel, így hozzájárul a megrendelések még gyorsabb és pontosabb kivitelezéséhez.